Didžiausias sportotv.lt išskirtinumas – visų LKL, BBL, NKL, NMKL ir kitų krepšinio varžybų tiesioginės transliacijos. Iš viso per metus sporto.tv tiesiogiai transliuoja beveik 600 įvairių sporto rungtynių.

„Stipraus sporto vaizdo transliacijų kanalo įsigijimas labai praturtins DELFI sporto rubrikos turinį ir leis DELFI skaitytojams, besidomintiems sportu, gauti tiek sporto naujienas, tiek aktualias sporto įvykių transliacijas gyvai iš vienų rankų. Sportotv.lt DELFI portale turės savo atskirą skiltį su artimiausių rungtynių anonsais. Svarbu ir tai, kad sportotv.lt yra labai palankiai vertinama Lietuvos krepšinio, rankinio, tinklinio, futbolo, lengvosios atletikos ir kitų sporto organizacijų.

Sportotv.lt leidžia joms pasiekti ir populiarinti skirtingas sporto šakas šiandienos interneto vartotojui patogiausiu būdu – tiesiog kompiuterio ekrane, o padedant DELFI tikimasi dar didesnio susidomėjimo ne tik krepšiniu, bet ir kitomis sporto šakomis. – įsitikinęs DELFI direktorius Aleksandras Česnavičius. – Esu tikras, kad artimiausiu metu sportotv.lt auditorija smarkiai ūgtels, o tai bus naudinga visoms projekto šalims“.

„Partnerystė su DELFI labai svarbi paties sportotv.lt kanalo vystymui. Vertiname DELFI kaip interneto rinkos lyderį ir tikimės bendromis pastangomis užauginti sportotv.lt. Į sportą orientuota internetinė TV gyvuoja nuo praėjusių metų pabaigos, kuomet ir pradėjo tiesiogines sporto varžybų transliacijas, – teigia sportotv.lt direktorius Jonas Stadalninkas. Sportotv.lt yra unikalus projektas, kokio Lietuvoje nebuvo, o ir pasaulyje analogų nėra daug. Jis buvo itin palankiai sutiktas Lietuvos krepšinio, rankinio, tinklinio, lengvosios atletikos ir kitų sporto organizacijų.

Sportotv.lt leidžia joms pasiekti ir populiarinti skirtingas sporto šakas šiandienos interneto vartotojui patogiausiu būdu – tiesiog kompiuterio ekrane bet kur, kur tik yra interneto ryšys. Dėl pačios transliacijų specifikos palyginti nedideliais kaštais sukuriamas geras vaizdo turinys, kuris pritraukia dideles sporto mylėtojų auditorijas“.

Sportotv.lt galima patogiai žiūrėti ir mobiliuosiuose įrenginiuose – sukurta speciali programėlė „iOS“ ir „Android“ vartotojams leidžia pasirinkti dominančias sporto šakas, lygas ir atskiras rungtynes stebėjimui gyvai. Šalia tiesioginių vaizdo transliacijų sporto aistruoliams pateikiami detalūs varžybų transliacijų tvarkaraščiai, turnyro lentelė, kita aktuali sporto informacija.

DELFI portalų grupei priklauso:

naujienų portalas DELFI ir mobilioji versija m.DELFI.lt, nemokamų skelbimų portalas Alio.lt, naujas kelionių portalas - Perpasauli.lt, šiuolaikiškas receptų portalas – 1000receptų.lt, interjero patarimų ir idėjų portalas - Manonamai.lt, portalai moterims: Moteris.lt, Cosmopolitan.lt, 5braškės.lt, Panelė.lt, Tavovaikas.lt, SportoTV.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją