Maroko rinktinės kapitonas Mouniras El Aarejus mačui Vilniuje taip pat registravo 24 metų Yassiną Idmbareką (ATP-785), jo bendraamžį Anasą Fattarą (ATP-828), devyniolikmetį Hichamą Khadarį (ATP-925) ir 33 metų amžiaus Talalą Ouahabį (ATP-1156).

Galutinis Maroko rinktinės ketvertukas turėtų paaiškėti ketvirtadienį.

Lietuvos rinktinės kapitono Rimvydo Mugevičiaus kariaunoje bus devyniolikmetis Dovydas Šakinis (ATP-1112), o taip pat ATP reitingų kol kas neturintys šešiolikmetis Lukas Mugevičius, septyniolikmetis Julius Tverijonas ir metais vyresnis Julius Gotovskis.

Lietuvos ir Maroko rinktinių susitikimas liepos 8-10 dienomis vyks Vilniuje, Sereikiškių teniso aikštyne. Mačo nugalėtojai ir kitais metais žais Daviso taurės Europos-Afrikos zonos antroje grupėje, o pralaimėjusi rinktinė kris į paskutinę - trečią grupę.

Bilietus į susitikimus galima įsigyti bilietų platintojo bilietai.lt kasose arba interneto svetainėje.

Lietuvoje varžybas tiesiogiai transliuoti numato Sport1 televizija, be to, vaizdas bus perduodamas ir į Maroko karalystę, informuoja Lietuvos teniso sąjunga.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją