Po rungtynių strategai ir ledo ritulininkas trumpai pabendravo. D. Zubrus negalėjo skirti daug laiko B. Haakei, kadangi su komanda turėjo ruoštis ateinančioms rungtynėms. Tačiau treneriai ir D. Zubrus šnektelėjo apie lietuvio atstovaujančios komandos žaidimą ir planus atstovauti Lietuvos rinktinei balandžio 13-19 dienomis Olandijoje vyksiančiame pasaulio ledo ritulio čempionato I diviziono B grupės turnyre.

„Tai buvo nerealios rungtynės, kurias stebėjo 18 tūkst. 383 žiūrovai. Dainius sužaidė puikias rungtynes. Po dvikovos jis tvirtino, jog komanda rungtyniauja pakiliai po to, kai klubas pakeitė trenerį. Komandoje ir toliau lieka vienas tikslas – prasimušti į atkrintamas varžybas. Komanda turi šansus ten patekti, kadangi iki sezono pabaigos dar daug rungtynių“, - portalui hockey.lt sakė B. Haake.

D. Zubrus pokalbyje su treneriu nenorėjo spėlioti, kaip baigsis sezonas ir ar jam pavyks antrus metus paeiliui užsivilkti Lietuvos rinktinės marškinėlius.

„Devils“ klubas paskutines rungtynes žais balandžio 11-ą dieną su Floridos „Panthers“ ekipa. Balandžio 13-ą dieną startuos čempionatas Eindhovene. Dainius galėtų žaisti čempionate, jei jo klubas nepatektų į atkrintamas, tačiau spėlioti kaip bus niekas nenorėtų. Dainius paminėjo, kad pasibaigus sezonui reikia grįžti į Naująjį Džersį, kur visuomet laukia susitikimai su rėmėjais ir fotosesijos. Tad prognozuoti kaip bus sezono pabaigoje, dar anksti“, - D. Zubrus mintis perdavė B. Haake.

Praėjusiais metais Vilniuje vykusiame pasaulio čempionato I diviziono B grupės varžybose D. Zubrus buvo komandos kapitonas ir vedlys, kartu su komanda iškovojęs grupės bronzą. D.Zubrus tapo geriausiu ir rezultatyviausiu čempionato puolėju.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)