„Man malonu, kad galiu startuoti ir Lietuvos čempionate. Nežinau, koks čia lygis, bet kokiu atveju bus įdomu. Aš sakyčiau, kad mano karjeroje yra juoda dėmė – niekada neatstovavau Lietuvos nacionalinei rinktinei. Žinau taisykles, reikia kelerius metus prieš tai pažaisti Lietuvoje, kad galėčiau žaisti tarptautinėse varžybose.
 
Aš to norėčiau, bet negaliu žinoti, kaip jausiuosi po poros sezonų. Jeigu nieko neskaudės, tai tikrai neatsisakysiu. Mano šeštadienio rungtynės už „Hockey Punks“ bus pirmas žingsnis ta linkme“, – parvykęs iš Švedijos į Lietuvą kalbėjo legendinis 41-erių metų ledo ritulininkas.
 
Vilniaus „Hockey Punks“ ir Elektrėnų „Lokių-Poseidono“ ekipos turnyro lentelėje rikiuojasi viena šalia kitos ir užima pirmas dvi vietas Rytų konferencijoje. Abidvi komandos turi po 15 taškų, tačiau vilniečiai juos surinko per 9 rungtynes, o praėjusio sezono NLRL čempionai – per 7. Tačiau šių komandų rungtynės būtų intriguojančios ir be D. Kasparaičio, nes „Hockey Punks“ šį sezoną netikėtai ir namuose (6:3), ir išvykoje (3:2) abu kartus įveikė elektrėniškius.
 
„Manau, kad mes šiemet laimėdavome dėl to, kad labiau to norėjome. Visi nori nugalėti čempionus. Mūsų komanda – jauna, mes dar daug mokomės iš kiekvienų rungtynių, todėl ne visada mums pavyksta sužaisti taktiškai teisingai.
 
Turime dar neišnaudoto potencialo ir tikiuosi, kad vieną dieną visi lyderiai sužais puikiai, o ne vienas kitas, nors to ir kartais ir užtenka pergalei. Visgi, jei norime pirmą kartą patekti į atkrintamąsias varžybas šiemet, turime siekti pergalės ir ryt. Turime nesižvalgyti į D. Kasparaitį, kiekvienas turi atlikti savo darbą. Tada viskas bus gerai“, - sakė „Hockey Punks“ treneris Šarūnas Kuliešius prieš rungtynes.