Edmontono policija pranešimą apie incidentą gavo naktį iš sekmadienio į pirmadienį. Paaiškėjo, kad vienoje miesto gatvių įvykdyta visiškai šaltakraujiška žmogžudystė.

Liudininku teigimu, 34-erių R. Jimmo greta parduotuvės įsivėlė į trumpą ir piktą diskusiją su dviem vyriškiais, sėdėjusiais vidutinio dydžio krovininiame automobilyje. Pokalbis ilgai netruko – neilgai trukus sportininkas nužingsniavo šalin. Visgi tai buvo paskutiniai žingsniai R. Jimmo gyvenime – automobilis, vairuojamas kaukazietiškų bruožų vyro, staigiai šovė į priekį ir gatvėje parbloškė einantį sportininką.

Liudininkai iškvietė policiją ir greitąją pagalbą, tačiau atvykę medikai R. Jimmo niekuo padėti nebegalėjo – dar kvėpuojantis sportininkas buvo nugabentas į ligoninę, tačiau joje konstatuota atleto mirtis. Tuo metu automobilis su žudikais jau buvo nurūkęs iš įvykio vietos.

Pradėtas didelio masto tyrimas, policijos pareigūnai ieško nusikaltėlių.

R. Jimmo mišrių kovų turnyje UFC kovojo 2012-2015 m. Jis yra vieno iš greičiausių nokautų UFC istorijoje autorius – Anthony Peroshą 2012-aisiais R. Jimmo įveikė vos per 7 sekundes.

Kaip po tragedijos kalbėjo R. Jimmo bičiulis Victoras Valimaki, R. Jimmo buvo neseniai sugrįžęs iš JAV ir rengėsi savo sugrįžimui į ringą – pirmadienį jis turėjo pradėti naują treniruočių stovyklą.

R. Jimmo turėjo juodą karate diržą, prieš pradėdamas savo karjerą UFC ringuose, kanadietis turėjo daugiau nei 1000 karate dvikovų, oponentų ir bičiulių buvo laikomas intelektualiu žmogumi.

„Tai buvo vienas šauniausių vyrukų šiame sporte, kuriuos pažinojau. Žiauri mirtis, kurios jis tikrai nenusipelnė. Kaip ir niekas kitas“, – teigė V. Valimaki.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (118)