I. Vlasenka buvo vienas iš aštuonių svorio kategorijos iki 71 kg. kovotojų, pretendavusių Vilniuje užsijuosti KOK čempiono diržą.


Ketvirtfinalyje ukrainietis susitiko su būsimu nugalėtoju T. Jonkumi. Antrame raunde varžovams besikeičiant smūgiais I. Vlasenkai išniro dešinys petys, ir dvikovą teko nutraukti.

Kaip DELFI pasakojo sportininką apžiūrėję medikai, svečio iš Simferopolio petys atrodė šiurpiai. Tiesa, rūbinėje jį pavyko atstatyti į vietą, o petį sutvarsčius, I. Vlasenka atsisakė greitosios pagalbos automobiliu keliauti į gydymo įstaigą.

Vis dėlto vėliau kovotoją į ligoninę atlikti nuodugnesnius tyrimus nuvežė varžybų organizatoriai. Spėjama, kad I. Vlasenkos peties sąnario raiščiai galėjo būti stipriai pažeisti.

Primename, kad sportininkui iš Simferopolio nelengva buvo jau kelionė į Vilnių, kadangi dėl virš Krymo uždarytos oro erdvės dalį kelio jam teko įveikti traukiniu.

Tadas Jonkus ir Igoris Vlasenka
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)