Turnyre lietuviai galėjo išvysti keletą "Rings" kovų legendų - Volką Haną bei Michailą "Myšą" Iljuchiną. "Myša" žiūrovams pademonstravo puikius sugebėjimus, o Volkas Hanas, nors ir užlipo į ringą, iš ten tik pasveikino Lietuvos žiūrovus. "Tai - pirmasis kartas, kai, skambant Jean Michel Jarre muzikai ateinu į ringą, bet nesu pasiruošęs jame kovoti", sakė "Rings" meistras.

Prieš prasidedant "Rings" kovoms, žiūrovai galėjo pasigėrėti dviejų "Muay Thai" arba Tailando bokso sportininkų dvikova.

Pirmoji kova pagal "Rings" taisykles vyko tarp Remigijaus Kazačiūno ir Andrejaus Paškino. Po trijų nokdaunų dvikova baigėsi lietuvių sportininko pergale.

Antrąją kovą taip pat laimėjo lietuvis. Egidijus Valavičius įveikė kovų be taisyklių prizininką Achmedchaną Saiguseinovą.

Nesėkmių serija Lietuvos komandai prasidėjo nuo trečiosios kovos. Čia Shidokan meistras Arūnas Juškevičius gavo nokdauną nuo Bazigito Ataievo. "Nenuostabu, juk jis pasaulio čempionas", po šios kovos linksėjo galvomis "Rings" ekspertai. B.Ataievas savo pranašumu, matyt, irgi buvo įsitikinęs - pasiuntęs varžovą į nokdauną jis net nelaukė, ar lietuvis atsikels - tiesiog nuėjo į savąjį ringo kampą ir nusirišo pirštines.

Bene gražiausia buvo ketvirtoji kova, kur pirštines surėmė Kęstutis Smirnovas ir Viktoras Jerochinas. Jau prieš prasidedant kovai atrodė, jog jos baigtis aiški. Rusų kovotojas už varžovą buvo sunkesnis net 25 kilogramais, turėjo nemažai patirties kovoje be taisyklių.

Įspūdžiai pernelyg nesuklaidino. Vos prasidėjus kovai, pasipylė smūgių lietuviui kruša. Nors K.Smirnovas garbingai ir ištvermingai priešinosi, aštuntąją minutę V.Jerochinas skausmingu veiksmu privertė jį pasiduoti.

Penktojoje kovoje su "Rings" vicečempionu Michailu "Myša" Iljuchinu susigrūmė Valerijus Golubovskis. V.Golubovskis taip pat buvo priešininko priverstas pasiduoti ir savo pralaimėjimu suteikė Rusijos komandai nugalėtojos titulą.

Organizatoriai pažadėjo, kad kitame "Rings" turnyre Lietuvoje, Volkas Hanas jau dalyvaus. Taip pat būsimuose turnyruose pasirodys Gromas Zaza ir kiti garsūs "Rings" kovotojai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją