Daugkartinis Lietuvos karatė, kovinės savigynos, dziudo čempionas, 5 DAN bušido ir 3 DAN „karatė šotokan“ meistras bei tarptautinės kategorijos teisėjas Zenonas Budraitis su geriausiais Lietuvos sportininkais lieja paskutinį prakaitą vasaros stovyklose Šventojoje bei ruošiasi naujam sezonui.

Bušido meistras Z. Budraitis nuolatos treniruoja per pusšimtį perspektyvių Lietuvos kovotojų nuo 6 iki 70 metų.

„Galiu pasigirti, kad tikrai išauginau nemažai Lietuvos, Europos ir net Pasaulio čempionų, tokių kaip karatė pasaulio vicečempionas Rokas Banevičius ar bušido kovotojas Marius Žaromskis. Labai džiaugiuosi, galėdamas prisidėti prie perspektyvių sportininkų karjeros“, - kalbėjo treneris.

Turnyrų maratonas

„Labai daug dėmesio skiriu sportininkams ir jų tobulėjimui, tačiau ruduo žada gana intensyvų ir daug energijos reikalaujanti periodą man pačiam“, – sakė Z. Budraitis.

Rugsėjį tarptautinės kategorijos teisėjas eis vyriausiojo teisėjo pareigas didžiausiuose Europos bušido turnyruose Dubline, Taline, Kišiniove ir lapkričio 14 d. bušido turnyre „Bushido Heros Series“ Vilniaus „Siemens arenoje“.

K-1 pasaulio mėgėjų čempionatas Vilniaus „Litexpo“ parodų rūmuose

Z. Budraitis taip pat džiaugiasi ir gera žinia, jog spalio pirmą savaitgalį Vilniaus „Litexpo“ parodų rūmuose tarptautiniame sporto festivalyje įvyks ir K1 pasaulio mėgėjų čempionatas, kuriame žada dalyvauti daugiau nei 250 dalyvių, žiūrovai galės išvysti daugiau nei 200 kovų.

„Labai sergu už visus Lietuvos sportininkus, tikiuosi, kad savos sienos ir žiūrovų palaikymas padės jiems šiame čempionate iškovoti kuo daugiau pergalių.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)