Greitomis ir manevringomis, Lietuvoje pagamintomis sportinėmis RS-280 klasės jachtomis, žurnalistų komandos varžėsi dviejuose plaukimuose. Po jų šiame Žurnalistų regatos etape pirma buvo LNK komanda, plaukusi jachta „Arabela-AG-Baltic“ (kapitonas Raimondas Šiugždinis).

Antrą vietą iškovojo „Verslo žinių“ komanda su jachta „Raganosis-Eltel“ (kpt. Saulius Pajarskas). Trečioje vietoje liko Sporto žurnalistų komanda, buriavę jachta „Presto“ (kpt. Darius Antanavičius).

Bendroje įskaitoje po dviejų etapų pirmą vietą užima LNK komanda su jachta „Arabela-AG-Baltic“, turintys 6 taškus. Antra — „Verslo žinių“ komanda su jachta „Raganosis-Eltel“ (8 tšk.). Trečioje vietoje — LRT komanda su jachta „Barta“ (14 tšk.).

Greta „Helly Hansen“ žurnalistų regatos vyko ir Lietuvos buriuotojų sąjungos rėmėjų bei partnerių BMW-ASUS vardo regata. Joje savo jėgas galėjo išbandyti vėjo ir atšiaurių oro sąlygų nepabūgę „Kuršių marių regatos“ ir Lietuvos buriuotojų sąjungos rėmėjai ir partneriai.

Vakare vyko regatos dalyvių apdovanojimas, o po jo — grupės „Biplan“ koncertas. Paskutinis, trečias, jau tradicine tampančios žurnalistų regatos etapas, įvyks spalį Kaune, per buriavimo sezono uždarymą. Būtent ten ir paaiškės galutiniai šių metų žurnalistų regatos nugalėtojai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją