Naktį iš penktadienio į šeštadienį, 4.00 val., prasidės tiesioginė transliacija iš Naujojo Džersio, kur pirštines surems amerikietis Andre Dirrellas ir australas Blake'as Caparello. Paskui jėgas išbandys JAV atletai – A. Dirrello brolis Anthony Dirrellas ir Calebas Truax. Tai bus mūšiai antrojo vidutinio svorio kategorijoje (iki 76,2 kg).

29-erių metų B. Caparello ir 31-erių Anthony Dirrellas profesionalų ringe patyrė tik po vieną pralaimėjimą, o 32 metų C. Truax ir jo bendraamžis Andre Dirrellas suklupo po du kartus. Pastarasis atletas 2004 metų olimpinėse žaidynėse Atėnuose laimėjo bronzos medalį vidutinio svorio kategorijoje (iki 72,6 kg). Jo brolis Anthony yra buvęs WBC (Pasaulio bokso tarybos) planetos čempionas tarp antrojo vidutinio svorio atstovų.

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį, 3.00 val., tiesiogiai iš Kalifornijos Karsono miesto bus rodomos dvi amerikiečių kovos. Pusvidutinio svorio kategorijos (iki 66,7 kg) akistatoje 29-erių Victoras Ortizas, kuris yra ne tik boksininkas, bet ir aktorius, galynėsis su Andre Berto. Abu jie anksčiau buvo WBC pasaulio čempionai. Ne tik JAV, bet ir Haičio pilietybę turintis 32 metų A. Berto 2003-aisiais palentos mėgėjų pirmenybėse iškovojo bronzos apdovanojimą.

Šių sportininkų statistika labai panaši. V. Ortizas triumfavo 31-oje kovoje (24 nokautai), penkiskart turėjo pripažinti varžovų pranašumą, du mačus baigė lygiosiomis. A. Berto sąskaitoje – 30 pergalių (23 nokautai), 4 pralaimėjimai.

Iš Dominikos kilęs 30-metis Edwinas Rodriguezas grumsis su 28-erių Thomasu Williamsu. Jie santykius aiškinsis pussunkio svorio kategorijoje (iki 79,4 kg.) Abu jie profesionalų varžybose patyrė vos po vieną nesėkmę. E. Rodriguezas laimėjo 28 kovas (19 nokautų), o Th. Williamsas – 19 (13).