Renginys vyko Elektrėnų sporto ir turizmo centro patalpose bei paliko dalyviams neišdildomų įspūdžių, smagių akimirkų ir gerų emocijų. Žaidėjai bendravo su savo fanais, žaidė stalo tenisą, biliardą, dalyvavo estafetėse ir viktorinose, kur parodė visą savo sumanumą, greitį ir tikslumą.

Reikia pažymėti, kad nepaisant tarp šventinio laikotarpio ir žiemos atostogų, į vakarėlį susirinko apie 30 dalyvių, kurie atsinešė puikią nuotaiką ir sukūrė draugišką atmosferą.

Pagal organizatorių sumanymą, penki žaidėjai ir vienas didžiausių „Balticos“ gerbėjų subūrė savo komandas. Taigi, turnyre dalyvavo Ilja Mašencovo, Eriko Sadausko, Vaidoto Rastenio, Artūro Rybakovo, Edgaro Rybakovo ir Eugenijaus Rancevo komandos. Reikėtų paminėti ir originalius susidariusių komandų pavadinimus. „Balticos“ kapitonas E. Rybakovas vadovavo komandai „Greituoliai“, jaunesnysis jo brolis Artūras komandą pavadino „Artūras ir burundukai“, Vaidoto komanda vadinosi „Faini“, Ilja astovavo komandai „Svajonė“, Erikas vadovavo „220 voltų“, o sirgalius Eugenijus kovojo su „Penkiais milžinais“.

Šventė prasidėjo „Balticos“ kapitono sveikinimo žodžiu. Žaidėjas pasveikino visus su šventėmis, palinkėjo sveikatos ir svajonių išsipildymo bei, svarbiausia, naujų pergalių ateinančiais metais. Po trumpos oficialios dalies komandos stačia galva puolė rungtis tarpusavyje. Jiems iš viso teko įveikti tris etapus. Pirmajame etape jų laukė biliardas, stalo tenisas ir pinigų šulinys, atrajame etape buvo estafetės, o trečiajame viktorina. Varžybose netrūko emocijų ir puikios nuotaikos.

Nepaisant draigiško varžybų formato, visgi laimėtoją iošrinti reikėjo. rimta komisija sudėjusi visų etapų rezultatus, nugalėtoju išrinko Mašencovo komandą Svajonė. reikėtų pažymėti, kad šios komando akapitono piršto treuma nesutrukdė jiems laimėti.

Visgi, tai dar nebuvo vakarėlio pabaiga. Įvykdę visas užduotis ir išsidaliję prizus, sirgalia ir žaidėjai patraukė į piceriją, kur po sunkių darbų sočiai papietavo ir pabendravo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)