Ten pat Kauno klinikose vadovaujant patyrusiam reabilitologui Vyteniui Trumpickui olimpietis atlieka reabilitacijos procedūras ir viliasi po jų sugrįžti į treniruotes. Primename, kad prieš mažiau nei metus trenerio Juozo Špelverio auklėtinis buvo pasaulio vyrų vienetų reitinge buvo 38 vietoje, o dabar nukrito iki 62 vietos.

Iki balandžio mėnesio 29 dienos tęsiasi atranka dėl patekimo į Londono olimpines Žaidynes. K.Navickas yra beveik užtektinai surinkęs taškų,kad patektų į jas, bet dėl šventos ramybės kovo mėnesio antroje pusėje ir balandį dar turės sudalyvauti keliuose atrankos turnyruose.

Jei leis sėkminga reabilitacija ir tolesnis sėkmingas pasirengimas, K./ Navickas tikisi dalyvauti jau turnyre Lenkijoje antroje kovo pusėje, o vėliau ir balandžio viduryje Švedijoje vyksiančiame Europos asmeniniame čempionate.

Kita olimpietė badmintonininkė Akvilė Stapušaitytė įnirtingai tęsia atrankos kovas patekimui į Londoną. Jai trūksta kelių sėkmingų pasaulio reitingo turnyrų.

Sausio mėnesį ji varžysis Estijoje ir Švedijoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją