Nepasisekė pusfinalyje A. Kačerauskui, kuris 1:3 nusileido būsimam čempionui Janniki Xu iš Vokietijos ir tenkinosi bronzos medaliu.

M. Stankevičius finale po atkaklios kovos 1:3 (8:11, 8:11, 11:2, 8:11) turėjo pripažinti Vokietijos atstovo pranašumą ir pelnė sidabrą.

Jaunučių berniukų dvejetų varžybose lietuvių duetas iškovojo bronzą. Lietuviai ketvirtfinalyje 3:0 nugalėjo portugalo Vitoro Amorimo ir prancūzo Floriano Bourrassaudo porą, o pusfinalyje 1:3 nusileido Vokietijos atstovams Fanbo Mengui ir Jannikui Xu.

Tikimasi, jog puikiai žaidžiantys jaunieji Lietuvos stalo tenisininkai liepa Slovakijoje vyksiančiame Europos jaunučių čempionate taip pat kovos dėl medalių.

Europos stalo teniso sąjungos (ETTU) skelbiamą reitinge penkiolikmečių (U-15) amžiaus grupėje M. Stankevičius šiuo metu yra 4-as Senajame žemyne, o A. Kačerauskas užima 84-ą vietą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)