I. Osininas, kuriam turnyre teks suremti pirštines su kipriečiu Kyriakosu Alepidžiu, tvirtai sako: „Esu pasiruošęs“.

„Rezultatą matysime ringe, – atsargiai būsimą kovą komentavo kovotojas. – Pasirinkome man priimtiną strategiją, spausime varžovą. Man yra labai didelė garbė pasirodyti „KOK World GP“ turnyro ringe: už „Sparta Gym“, už Lietuvą, už šeimą. Be trenerio, be kolegų iš salės neturėčiau tokios galimybės. Esu visiems be galo dėkingas“.

Kukliai laikosi ir Europos bei pasaulio kikbokso čempionas S. Maslobojevas, prisipažinęs, kad didžiausia kančia šįkart – svorio reguliavimas.

„Visi namų darbai atlikti, – šypsojosi kovotojas. – Svorio reguliavimas prieš kovą nėra pats paprasčiausias dalykas. Kartais jis nukrenta labai lengvai, o kartais reikia kankintis. Šįkart tenka kankintis“.

Pirmajame turnyro rate spartietis ringe susikaus su lenku Kryspinu Kalskiu. Sėkmės atveju, dėl titulo jam teks kovoti su rumuno Dorino Roberto ir olando Fabio Kwasi poros nugalėtoju.

„Kol kas per treniruotes jaučiuosi pavargęs, nors dabar dirbame pagal organizmo atsigavimo programą, treniruočių kiekis yra sumažėjęs. Tačiau džiaugiuosi, kad su treneriu Andriumi Šipaila tikrai spėjome atlikti visus namų darbus. Ko labiausiai norėčiau? Gerai išsimiegoti, o prieš pat kovą pajusti tą stebuklingą energijos pliūpsnį, kuris visada atsiranda“, – kalbėjo S. Maslobojevas.

Kikbokso čempionas H. Vikšraitis, kuris kovos prieš lenką Mateušą Kopiecą, savo gerbėjus gali nustebinti savo išvaizdos pokyčiais.

„Iš pradžių sulaukdavau visokiausių replikų: „Nusiskusk tą krūmą nuo smakro“, „Teroristas Osama“. Bet po kelių mėnesių visi priprato, pradėjo girti už barzdą. Netgi sulaukiau pasekėjų, tačiau nė vienas jų netvėrė taip ilgai nenusiskutęs, – šypsojosi H. Vikšraitis. – Barzdą pradėjau auginti gavęs traumą, gal ir buvo sunku nusiskusti, nes šokinėjau ant vienos kojos, o gal tai buvo ir tingėjimas. Bet po poros mėnesių atėjo lapkritis – „no shave november“ mėnuo. Manau, jis ir pastūmėjo užsiauginti barzdą truputį ilgesnę, vis norėjau pažiūrėti kas iš to išeis“.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją