V. Segato – statybų sektoriuje dirbantis brazilas iš San Paulo. Milžiniškame didmiestyje jis gimė, užaugo, buvo įklimpęs į narkotikų liūną, tačiau iš jo išsikapstė naujo savo gyvenimo tikslo, kurį jau galima vadinti „apsėdimu“, pagalba.

Nors V. Segato jau turi įspūdingus raumenis, jam to negana.

„Noriu būti pats didžiausias, – tvirtina vyras, kiekvieną kartą pasižiūrėjęs į veidrodį besijaučiantis vis geriau, – Mano raumenys didėja ir tai yra labai šaunu, tai motyvuoja“.

Viso pasaulio žiniasklaidos herojumi šiomis dienomis brazilas tapo viešai pareiškęs, kad didinti raumenis jam padeda aliejaus injekcijos. Nors Valdiro bicepso apimtis jau yra rekordinė Brazilijoje, sustoti vyras neketina. Statybininkas nori išgarsėti ir neslepia, kad jį visuomet labiausiai įkvėpdavo garsaus kultūristo ir aktoriaus Arnoldo Schwarzeneggerio pavyzdys.

„Mane šaukia įvairiais vardais – Hulku, Schwarzneneggeriu, išgirstu ir ne tokių malonių epitetų. Bet man tai patinka. Aš jau padvigubinau savo bicepsų dydį, tačiau noriu, kad jie būtų dar didesni, – pasakoja vyras, kuris prieš keliolika metų buvo rimtai įnikęs į narkotikus. – Buvau pripratęs prie narkotikų, mano svoris pradėjo kristi, kadangi nevalgydavau.

Tai buvo baisus gyvenimo etapas, tačiau žaibiškai pasikeičiau, kuomet atradau gyvenimo tikslą ir sulaukiau išganingo pasiūlymo“.

Pasak V. Segato, jo gyvenimas pasikeitė į gerąją pusę, kai jis rimtai sureagavo į patarimą pradėti leistis aliejų ir taip didinti savo raumenų apimtį. Jo kūnas pakluso eksperimentui – brazilas labai gretai atgavo savo svorį, nuo 55 kg jis žaibiškai šoko iki 80 kg.

Visgi pats vyriškis pripažįsta, kad aliejaus injekcijos jo nepadarė stipresniu.

„Aliejus daugiausiai padeda estetiškai. Jis modeliuoja kūną ir leidžia raumenims pūstis. Tai neturi įtakos jėgai“, – sako Valdiras.

#senegal | PHOTO : Valdir Segato, ce bodybuilder brésilien est incroyable, il s'injecte... https://t.co/XJIaPnW59W pic.twitter.com/dbnFCDcm6H— leralpointnet (@leralpointnet) October 4, 2016

Išsipūtęs brazilas supranta, kad tai jau tapo priklausomybe, bet moja ranka į visus medikų prašymus liautis.

„Gydytojai reikalauja, kad liaučiausi tai daręs, bet aš neketinu. Toks mano sprendimas – darau tai, kas man patinka, – dėsto Valdiras. – Nors man jau 48-eri, aš vis dar tikiuosi, kad kūnas gali pakeisti mano gyvenimą, suteikti galimybę. Mano svajonė su šia muskulatūra padaryti karjerą, pasiekti kažką įspūdingo“.

Visgi iki pasaulio rekordo brazilui dar toli. Egiptiečio Mustafa Ismail bicepso apimtis siekė 78 cm. Nepaisant to, V. Segato sustoti neketina, netgi jeigu tai jam kainuotų gyvybę.

„Žmonės neretai iš manęs šaiposi, bet man tai visiškai vienodai. Aš noriu būti išskirtinis, – sako brazilas, tačiau pripažįsta, kad jau kurį laiką negali rasti gyvenimo draugės. – Taip, aš jaučiuosi vienišas, tačiau save motyvuoju tuo, kad vieną dieną tapsiu pats didžiausias, išgarsėsiu ir viskas pasikeis.“

Oily traps ! ! ! #oil #synthol #traps

A photo posted by Valdir Segato (@goldeneraclassics) on May 10, 2016 at 6:59am PDT

Oil Crucifix! #oil #synthol

A photo posted by Valdir Segato (@goldeneraclassics) on May 3, 2016 at 8:30am PDT

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (178)