Iki šiol per 111 metų vykusias visas 28 tarpusavio akistatas buvo laimėję „All Blacks“ vadinami Naujosios Zelandijos regbininkai. Taip pat nutrūko zelandų 18 iš eilės pergalių serija.

Jordi Murphy, C. J. Standerio ir Conoro Murray žeminimai padėjo Airijos komandai jau po pirmo kėlinio pirmauti 25:8.

Pasaulio čempionai dar sugebėjo priartėti iki keturių taškų (29:33), bet Robbie Henshaw žeminimas rungtynių pabaigoje užtikrino istorinę airių pergalę.

Po dviejų savaičių šios dvi komandos sužais dar vienerias draugiškas rungtynes.

Kitose draugiškose rungtynėse maorių „All Blacks“ komanda 54:7 (28:0) sutriuškino JAV ekipą, Argentina 54:20 (21:6) nugalėjo Japoniją, Australija 32:8 - Velsą, o iš laisvųjų agentų sudaryta „Barbarians“ ekipa sužaidė lygiosiomis 31:31 (17:12) su Pietų Afrikos Respublikos (PAR) regbininkais.

Antradienį „Barbarians“ ekipa išmėgino jėgas su būsima Lietuvos rinktinės varžove Europos čempionate Čekija. Pergalę „Barbarians“ iškovojo nesunkiai 71:0 (31:0).

Lietuvos ir Čekijos regbininkų akistata vyks šeštadienį 15 val. Prahoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)