Lietuvos duetas aštuntfinalyje po 28 minučių kovos 0-2 (12:21, 12:21) nusileido lenkams Michalui Brylui ir Kacperui Kujawiakui bei, užėmę devintąją vietą, tenkinosi 140 įskaitinių reitingo taškų.

Iš viso pirmenybėse Larnakoje Arnas Rumševičius ir Lukas Každailis iškovojo keturias pergales ir patyrė tris pralaimėjimus. Lietuvos duetas šešioliktfinalyje šeštadienį 36 minutes trukusiame mače 2-0 (21:18, 21:15) įveikė australus Timą Dicksoną ir Malachą Murchą.

Pergalingai grupės varžybose žaidusios ir tiesiai merginų turnyro į aštuntfinalį patekusios devyniolikmetės Ieva Dumbauskaitė ir Monika Povilaitytė dėl vietos tarp aštuonių pajėgiausių čempionato porų kovoja su brazilėmis Eduarda Santos Lisboa ir Taina Silva Bigi, kurios šešioliktfinalyje 2-0 (21:11, 21:18) nugalėjo paragvajietes Michellę Sharon Amarillą ir Eriką Sofią Bobadillą.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją