Vienuoliktą vietą po devynių turų su 13 taškų iš 18 galimų užėmė vilnietis Aleksejus Domčevas, kuris iškovojo 3 pergales, o 6 mačus baigė lygiomis.

32-as su 10 taškų (2 pergalės, 6 lygiosios, 1 pralaimėjimas) liko Vaidas Puočiauskas, o Anri Plaksijus (10 tšk., 2,6,1) tenkinosi 44-a pozicija tarp 138-ių dalyvių.

Turnyro nugalėtoju tapo rusas Aleksandras Georgijevas (14 tšk.), aplenkęs tautietį Ainurą Šaibakovą ir baltarusį Jevgenijų Vatutiną (po 13 tšk.).

Turnyro žaibo varžybose vienintelė Lietuvos atstovė Ingrida Drukteinytė per septynis su 6 taškais iš 14 galimų buvo 46-a tarp 70-ies dalyvių. Ji iškovojo dvi pergales, du mačus baigė taikiai ir patyrė tris pralaimėjimus.

Nugalėjo rusas Aleksandras Švarcmanas, pagal papildomus rodiklius aplenkęs brazilą Allaną Silvą (po 12 tšk.), o trečias su 11 taškų liko ukrainietis Jurijus Anikejevas.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)