„Akcija ką tik įvyko,- DELFI pirmadienio popietę patvirtino vienas vilniečių fanų lyderių, Ingvaras Butautas, pravarde „Storas“. - Mes susirinkome prie dabartinės klubo būstinės tuo adresu, kuriuo ji yra registruota. Mes nieko iš komandos vadovų neradome arba bent jau niekas neišėjo su mumis pasikalbėti. Niekas durų neatidarė. Šįkart nutarėme viską daryti taikiai ir langų dar nedaužyti.“

„Tokios palaikymo akcijos suteikia mums stiprybės, ryžto ir entuziazmo kovoti ir laikytis iki pat pabaigos,- savo pagarbą klubo fanams DELFI pareiškė „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Mindaugas Čepas. – Aš visada sakiau ir nepavargsiu kartoti, kad „Žalgirio“ fanai yra patys geriausi ir ištikimiausi. Futbolininkai ir treneriai jiems labai dėkingi už visokeriopą paramą.“

„Žalgirio“ fanų atstovai ant uždarytų biuro durų priklijavo priminimą, kad klubas yra visos Lietuvos. Pasak akcijos organizatorių, buvo įtarimų, kad bazės viduje kažkas yra, tik tie žmonės bijo paaiškinti aistruoliams esamą padėtį.

„Bijau, kad kita mūsų akcija, jei klubo vadovai nebandys ieškoti išeities, nevirstų smurto protrūkiu, - nuogąstavo žalgiriečius daugelį metų palaikantis „Storas“. - Mūsų nuostata, kad „Žalgiris“ nėra ir negali būti Kastujevų („Žalgirio“ savininkai Vadimas ir Veronika Kastujevai - DELFI) nuosavybė. Tai net ne tik Vilniaus, o nacionalinis turtas. „Žalgiris“ – klubas, turėjęs įtakos lietuviško identiteto formavimuisi. Sutuoktiniai Kastujevai neturi teisės su „Žalgiriu“ elgtis taip, kaip jiems šaus į galvą.

Mes bandysime visais būdais, kad „Žalgirio“ klubas išliktų – nori to, ar ne - jo dabartiniai savininkai ir rėmėjai“, - DELFI teigė „Žalgirio“ fanas.

„Žalgirio“ direktorė Aida Dudonienė komentarui apie aistruolių akciją buvo nepasiekiama.


Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją