Pergalingą įvartį Z. Ibrahimovičius pelnė savaitgalį, kai „Man United“ Anglijos lygos taurės finale 3:2 įveikė „Southampton“ futbolininkus. Švedas taip pat atidarė rungtynių įvarčių sąskaitą pelnydamas pirmąjį dvikovos įvartį.

„Aš – žvėris. Jaučiuosi esąs liūtas. Nenoriu būti lyginamas su liūtu, nes aš ir esu liūtas. Liūtas gimsta liūtu, o aš – liūtas. Jaučiu, kad esu labai geros sportinės formos“, – tvirtino „raudonųjų velnių“ puolimo lyderis.

Futbolininkas teigė, kad jis treniruotėms skiria papildomai laiko: „Prieš kiekvieną sezoną turiu tikslą, ir tam, kad jį pasiekčiau, turiu papildomai dirbti. Reikia kentėti. Taip pasiekiu savo aukštumų. Esu senosios mokyklos atstovas, kai turi daug ir nuoširdžiai dirbti. Naujoje mokykloje viskas pasiekiama labai lengvai“.

Taurė – pirmas Z. Ibrahimovičiaus titulas Anglijos aikštėse nuo to laiko, kai jis persikėlė į „Old Trafford“ stadioną iš „Paris Saint-Germain“ ekipos.

Švedo agentas Mino Raiola tikino, kad šis laimėjimas – puikus atsakas visiems Z. Ibrahimovičiaus kritikams, kurie abejojo, ar buvęs „AC Milan“, „Inter“, „Barcelona“ puolėjas įsitvirtins „Premier“ lygoje.

„Niekuomet tuo neabejojau. Žinau, koks tai žmogus aikštėje ir už jo ribų, tad galiu patvirtinti, kad žaisti puikiai jis gali bet kur. Jis yra vienintelis žaidėjas pasaulyje, galintis laimėti net Marse ar mėnulyje“, – komentavo M. Raiola.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)