„Ekrano“ vyr. treneris Valdas Urbonas: „Įtampa greitai nedingsta po tokių rungtynių. Manau, buvo kovingas, atkaklus, gražus mačas. Reikia suprasti, kad tai tik pirmos rungtynės, tai tik viena šios kovos dalis.

Tai, kad teisėjas leido žaidėjams kovoti, man nebuvo keista. Teisėjas iš Suomijos, o ši šalis simpatizuoja tokiam žaidimo stiliui. Manau, arbitras puikiai susitvarkė su savo darbu, kovos buvo pakankamai, vyravo normalus futbolas.

Natūralu, rungtynėms einant į pabaigą, namų komanda labiau siekia laimėti, spaudimas mums didėjo, kėlė pavojų standartinės situacijos bei išmetamas kamuolys nuo šoninės linijos link mūsų vartų. Džiaugiuosi, jog pavyko nuo to apsiginti.

Tie žaidėjai, kurie buvo aikštėje, sėkmingai vykdė tas užduotis, kurias mes jiems kėlėme. Paskutines 10 minučių buvo matyti, kad ekipa jautė nuovargį, tačiau nemačiau ant atsarginių žaidėjų suolelio žaidėjo, kuris būtų iš esmės mus sustiprinęs.

Reikės iki atsakomųjų rungtynių analizuoti šį mačą, pažiūrėti, kur galime stipriau sužaisti. Mūsų tikslas – išeiti į kitą etapą, mums namuose bus reikalinga pergalė.

Aš manau, kad mūsų ekipa yra patyrusi, ypač didelė koncentracija būna tarptautinėse rungtynėse. Lietuvos čempionate tos įtampos kartais trūksta, su ja susidūrę, ją priimame. Kai kuriuose momentuose, komanda gali sužaisti žymiai geriau. Artimiausią savaitę praleisime analizuodami šį mačą bei ruošimės atsakomosioms rungtynėms“.

Atsakomasis UEFA Čempionų lygos atrankos turnyro antro etapo mačas vyks lygiai po savaitės - liepos 24 dieną 20 valandą Panevėžio „Aukštaitijos“ stadione.