„Varžovus tenkina nulinės lygiosios, tad negalime žinoti, kokią taktiką jie pasirinks. Galbūt didesnį dėmesį skirs gynybai ir atsitraukę arčiau savo baudos aikštelės lauks galimybės kontratakuoti. Ne ką mažesnį tikimybė, jog austrai žaisdami savo aikštėje stengsis pulti didelėmis pajėgomis.“, - samprotauja M. Kuklys.

„Mano nuomone, jie darys viską, kad tik įmuštų bent vieną įvartį ir pradžiugintų stadione susirinkusios sirgalius. Gynyboje privalėsime būti maksimaliai susikoncentravę ir pasiruošę stabdyti jų lyderius, - teigė futbolininkas. – Svarbiausia apsisaugoti nuo priešininkų kontratakų. „Admira Wacker“ savo gretose turi labai daug jaunų, greitų, individualiai pajėgių žaidėjų. Negalime jiems suteikti daug erdvės“.

„Neabejoju, kad abi komandos, ypač varžovų, į aikštę žengs su tikslu visus reikalus išspręsti per pagrindinį susitikimo laiką. Pratęsimo nenori niekas, - tikino „Žalgirio“ saugas. – Priešininkus palaikysiantys sirgaliai neišmuš mūsų iš vėžių. Bus smagu žaisti prieš stadione gausiai susirinkusią vietinę publiką“.

Vilniaus miesto futbolo draugijos „Žalgiris“ ir Miodlingo „Admira Wacker“ rungtynės Austrijoje prasidės 22.05 val. Lietuvos laiku.