Prieš keletą dienų "EuroFootball.lt" portalui duotame interviu LFF generalinis direktorius Julius Kvedaras patvirtino, jog kalbėsis su 45 metų specialistu, nors šis ir atsisako dalyvauti viešai paskelbtame konkurse.

Apie tai, kad V. Ivanauskas yra pagrindinis pretendentas lietuvis, buvo rašyta dar spalio mėnesio viduryje.

Vienas garsiausių Lietuvos futbolininkų, V. Ivanauskas 2002 metais baigė karjerą, o vėliau dirbo Lietuvos rinktinės trenerio Algimanto Liubinsko asistentu.

Jis taip pat treniravo tokias ekipas kaip "FBK Kaunas", Edinburgo "Hearts", su kuria laimėjo Škotijos taurę, Jenos "Car Zeiss", Gargždų "Banga", Lietuvos jaunimo rinktinė, Baku "Standart", "Šiauliai".

V. Ivanauskas, kartu su vengru Laszlo Csaba, yra realiausi pretendentai trenerio poste pakeisti atsistatydinusį Raimondą Žutautą. Taip pat minimos tokių specialistų kaip Berndas Storckas ir Liudas Rumbutis pavardės.

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją