2015-ų sezono pabaigoje prie Lietuvos čempionų prisijungęs futbolininkas spėjo sužaisti 4-erias rungtynes, kurių metu atliko du rezultatyvius perdavimus komandos draugams. Šiemet T. Eliošius sužaidė 9-erias rungtynes, daugelį – po keitimo. Per šį laiką jis atliko vieną rezultatyvų perdavimą, taip pat pelnė įvartį Lietuvos futbolo federacijos (LFF) Supertaurės finale.

„Tai yra nebloga komanda, pažįstu nemažai jos žaidėjų. Tiek treneris, tiek vadovybė įdėjo daug pastangų, kad prisijungčiau prie jų. Į Jonavą keliuosi su tikslu būti pagrindinės sudėties žaidėju.

Teko apie tai bendrauti ir su broliu, papildoma paskata tapo ir tai, kad šioje komandoje rungtyniauja kai kurie mano draugai. Noriu „Lietavoje“ žaisti kuo geriau, kad į „Žalgirį“ sugrįžčiau stipresnis“, - sakė T. Eliošius.

Jonavoje žalgirietis prisijungs prie brolio Tado ir šiai komandai atstovaus iki sezono pabaigos. „Lietava“ po 17-os turų yra surinkusi 17-ą taškų ir užima 6-ą vietą turnyro lentelėje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją