22-ejų metų futbolininkas artimiausiu metu sieks įrodyti savo vertę žaliems ir baltiems.

Potencialus vilniečių naujokas savo karjerą pradėjo gimtojoje Ganoje, o sulaukęs pilnametystės 2012-ais išvyko į Europą ir sudarė kontraktą su tuo metu Olandijos futbolo elitui priklausiusia „Twente“ ekipa.

Nors aukštas 186 cm ūgio atakuojantis saugas buvo laikomas vienu perspektyviausių šio klubo jaunų žaidėjų, pagrindinėje jo sudėtyje taip ir nedebiutavo.

Mustafa Yahaya didžiąją laiko dalį praleido semdamasis patirties antrame pagal pajėgumą Olandijos čempionate „Eerste Divisie“, kur sužaidė ne vieną dešimtį mačų.

Jei M. Yahaya paliktų teigiamą įspūdį Vilniaus „Žalgirio“ komandos treneriams, jis taptų antru klubo naujoku šią vasarą.

Žalgiriečiai neseniai sukirto rankomis su puolėju iš Serbijos Andrija Kaludjerovičiumi, kuris gali debiutuoti jau birželio 15-ą dieną rungtynėse su „Trakais“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)