Ji drauge su sporto komentatoriumi Gediminu Reklaičiu kovo 7 d. padės žiūrovams stebėti Anglijos „Premier“ lygos rungtynes tarp Londono „Queens Park Rangers“ ir „Tottenham Hotspur“ klubų.

Nors futbolo rungtynes Arūnė Židovainytė komentuos pirmą kartą, su šia sporto šaka ji draugauja nuo 2008 metų. Dabar ji teisėjauja trečius metus, mėgėjų komandoje žaidžia penktą sezoną, o laisvalaikiu yra aistringa futbolo žiūrėtoja ir turi savo draugių būrelį su kuriomis renkasi žiūrėti futbolą. Moteris teigia pažįstanti daug kitų moterų ir merginų, kurios labai domisi šiuo sportu ir jį išmano net geriau už ją pačią.

„Manau, kad televizijoje greitai turėsime ne vieną sporto komentatorę. Žinoma, neabejoju, kad sėdėti komentatoriaus kėdėje daug sunkiau nei komentuoti sėdint ant sofos, todėl ruošiuosi šiam iššūkiui daug ir nuoširdžiai ir labai tikiuosi, kad šiąnakt miegosiu“, – sako juokdamasi Arūnė.

„Labai džiaugtumės, jei daugiau moterų pradėtų komentuoti sporto varžybas, nes moterys išmano sporto subtilybes taip pat gerai, kaip ir vyrai. Neabejojame, kad savo žiniomis, įžvalgomis ir emocijomis jos dar labiau praturtintų net ir karščiausias varžybas. Tikime, kad šis moters dienai skirtas projektas paskatins moteris dažniau pagalvoti apie sporto komentatoriaus kėdę“, – teigia „Viasat“ viešųjų ryšių vadovas Gediminas Galkauskas.

Speciali moters dienai skirta Anglijos „Premier“ lygos rungtynių tarp „Queens Park Rangers“ ir „Tottenham Hotspur“ klubų tiesioginė transliacija, kurią komentuos A. Židovainytė ir G. Reklaitis, vyks kovo 7 d. 17.00 val. per kanalą „Viasat Sport Baltic“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)