Tokios „Premier“ lygos Drausmės komiteto nemalonės S. Aguero užsitraukė po to, kai savaitgalį vykusio čempionato lyderių mūšio tarp „Manchester City“ ir Londono „Chelsea“ (1:3) pabaigoje be jokio gailesčio šuoliu kojomis į priekį nukirto varžovų gynėją Davidą Luizą ir buvo išvytas iš aikštės.

10 įvarčių šiame sezone jau įmušęs snaiperis dabar turės praleisti mačus su „Leicester City“, „Watford“, Londono „Arsenal“ ir „Hull City“, o aikštėje galės pasirodyti jau tik gruodžio 31 d. per akistatą su FC „Liverpool“.

Josepo Guardiolos kariaunos laukia ir daugiau nemalonumų – trims dvikovos diskvalifikuotas ir saugas iš Brazilijos Fernandinho, kuris taip pat išvydo raudoną kortelę po to, kai tarp abiejų komandų futbolininkų kilo masinis susistumdymas.

Vieną susitikimą buv priverstas praleisti ir penktą geltoną kortelę užsidirbęs gynėjas Nicolas Otamendi.

„Premier“ lygoje po 14 turų pirmauja „Chelsea“ su 34 taškais, „Arsenal“ turi 31 tašką, o „Liverpool“ ir „Manchester City“ sąskaitose – po 30 taškų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)