Nuo šiol Utenos „Utenio“ futbolininkai turės dar gausesnę sirgalių armiją tikrąja šiuo žodžio prasme – klubas pasirašė bendradarbiavimo sutartį su Lietuvos kariuomene.

Kareiviai ne tik lankysis „Utenio“ namų rungtynėse A lygoje, bet ir dalyvaus futbolo vaikų akademijos renginiuose, kartu vykdys švietėjiškus projektus. Lietuvos kariuomenė apie bendrus „Utenio“ ir kariuomenės projektus skelbs ir savo interneto svetainėse, socialiniuose tinkluose.

„Klubo tikslas – ne tik pergalės aikštėje. Siekiame ugdyti pilietinę visuomenę ir kelti jos sąmoningumą. Bendradarbiavimas su Lietuvos kariuomene – vienas būdų, kaip „Utenis“ gali prisidėti prie jaunimo pilietiškumo ir nacionalinių vertybių ugdymo“, - po sutarties pasirašymo kalbėjo „Utenio“ techninis direktorius Marius Treimakas.

„Utenio“ futbolininkai turės galimybę apsilankyti kariniuose daliniuose, kur jiems bus surengtos pažintinės ekskursijos.

Kiek anksčiau apie savo bendradarbiavimą su Lietuvos kariuomene paskelbė ir dar vienas A lygos klubas – Kauno „Stumbras“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)