Gruodžio 14 dieną Utenos daugiafunkciame sporto komplekse vyks futbolo šventė, skirta 2016 metų sezono uždarymui.

Vienas renginio akcentų bus draugiškos futbolo rungtynės. Jose žais gerai žinomi žmonės iš pramogų ir sporto pasaulio, vilkintys komandos „Kažkur matyti“ aprangą. „Mūsų Utenis“ komandai atstovaus klubo rėmėjai, „Utenio“ administracijos, savivaldybės atstovai, akademijos auklėtiniai ir pagrindinės komandos futbolininkai.

Šventės metu savo meistriškumą pademonstruos ir jaunieji „Utenio“ akademijos auklėtiniai. Vaikų futbolo turnyre susitiks įvairių amžiaus grupių futbolininkai net nuo 5-erių metų amžiaus. O kadangi ant slenksčio jau ir Kalėdos, jaunuosius futbolininkus neabejotinai aplankys Kalėdų senelis. Šventės pabaigoje jos dalyvių ir žiūrovų lauks prizai ir siurprizai.

Atvykusieji į šventę galės laimėti ne tik „Utenio“ ekipos atributikos, bet ir specialiai Utenos klubui sukurtą „Vostok Europe“ laikrodį, kurių yra išleista vos 100 vienetų.

Norintis dalyvauti prizų žaidime turės prie arenos įėjimo užpildyti šaknelę ir įmesti ją į tam skirtą dėžę.

Tuo tarpu Utenos futbolo klubas dėdamas skambų paskutinį akordą kartu ir atsinaujins. Seną klubo šūkį „Vienas tikslas – viena komanda!“ uteniškiai keičia nauju – „Mūsų Utenis!“

„Utenos Utenis“ – mūsų visų, viso miesto. Utenos rajono savivaldybė, rėmėjai ir miesto bendruomenė prisideda prie to, kad klubas egzistuotų. Tie patys žiūrovai, kurie ateina palaikyti, tėveliai, kurie veda vaikus į akademiją – visi jie prisideda prie klubo gyvavimo“, - teigia klubo direktorius Artūras Gimžauskas.

„Utenio“ pagrindinei komandai šį sezoną pavyko įgyvendinti minimalų planą ir išsilaikyti aukščiausioje Lietuvos lygoje „SMScredit.lt A lygos“ turnyro lentelėje užimta septinta vieta. „Utenis B“ triumfavo II lygos Rytų zonos turnyre.

Utenos rajono savivaldybės Tarybai pritarus nuo šių metų kovo 1 dienos klubas pradėjo treniruoti ir iki tol Utenos daugiafunkciame sporto centre futbolo treniruotes lankiusius vaikus. Taip „Utenos Utenis“ tapo futbolo klubu, kurio struktūroje puoselėjama veikla nuo vaikų futbolo iki reprezentacinės Utenos miesto komandos.

Kviečiame visus gruodžio 14 dieną 18 valandą ateiti į Utenos daugiafunkciame sporto centre vyksiančia šventę ir palydėti 2016 metų futbolo sezoną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)