„Po įvykių Briuselyje UEFA vėl norėtų pareikšti apie tai, kad saugumo garantijos čempionate bus mūsų pagrindinis tikslas. Turnyro organizacinis komitetas tęsia bendradarbiavimą su visomis suinteresuotomis pusėmis ir nuolat kontroliuos saugumo rizikos lygį.

Per pastaruosius trejus metus organizacinis komitetas bendradarbiavo su visomis instancijomis tam, kad užtikrintų varžybų žiūrovų ir dalyvių saugumo mechanizmą“, - rašome pranešime.

Kaip skelbia CNN, mažiausiai 34 žmonės žuvo ir virš 230 buvo sužeista per antradienio teroro aktus Briuselyje (19.30 val. žiniomis).

Europos futbolo čempionatas nuo birželio 10 dienos iki liepos 10 dienos vyks Prancūzijos dešimtyje miestų: Paryžiuje, Sent Deni, Lilyje, Lanse, Lijone, Sent Etjene, Bordo, Tulūzoje, Meselyje ir Nicoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)