Susitikimas buvo dukart sustabdytas ir buvo galutinai nutrauktas 67-ą minutę dėl žiūrovų elgesio. Aikštės šeimininkų fanai jau 1-ą minutę į aikštę metė petardą, kuri sužeidė rusų vartininką Igorį Akinfejevą. Futbolininkui buvo nudegintas kaklas, jis pateko į ligoninę. Rusų rinktinės gerbėjai taip pat metė pirotechniką į aikštę ir tribūnose sudegino NATO vėliavą.

Ir Juodkalnijos, ir Rusijos futbolo federacijoms UEFA iškėlė drausmines bylas dėl petardų ir kitų daiktų mėtymo į aikštė. Tai - turnyro reglamento 16 (2) (b) ir (c) straipsnių pažeidimas ir dėl nutrauktų rungtynių (27/1 straipsnis).

Juodkalniečiams gresia pralaimėjimas 0:3, piniginės baudos ir kelios rungtynės be žiūrovų. Rusams - baudos už fanų elgesį ir Euro-2016 atrankos ciklo trejos namų rungtynės be žiūrovų. Rusų aistruoliai chuliganiškai elgėsi ir per dvikovą su Čekija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)