„Negaliu teigti, kad ši fotosesija labai stipriai skyrėsi nuo to, ką darėme praėjusiais metais, tačiau naujovių yra. Sakyčiau, kad jos labiausiai pastebimos spalvose. Be to, tas senovinis kamuolys fotosesijai pridėjo papildomo šarmo“, – pasakojo A. Četkauskas, pridūręs, jog žaidėjų norai yra labai skirtingi.

„Tarkime, Arūnas Klimavičius. Jis normaliai net nepažiūrėjo, kaip nufotografavau (šypsosi). Arba jis labai pasitiki manimi, arba jam nėra labai svarbu. Tačiau yra žaidėjų, kuriems yra labai svarbu, kaip jie atrodys.

Kitas dalykas – futbolininkų atsipalaidavimas. Tie, kurie pas mane buvo pernai, jautėsi daug laisviau ir tai atsispindi nuotraukose“, – pasakojo fotografas.

Riteriams tai jau ne pirma fotosesija šiemet. Prieš kelias savaites jie fotografavosi A lygos žiniasklaidos dienos metu. Beje, jau rytoj (ketvirtadienį) „Trakai“ žais pirmas šio sezono namų rungtynes su Kauno „Stumbro“ komanda. Dvikovos pradžia 19.30 val. Vilniaus LFF stadione.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)