Apsikeitę mandagumo frazėmis, tiek „Trakų“ vadovai, tiek Italijos miesto meras sutartinai vieni kitiems linkėjo susitikti dar kartą.

„Gardoje šiuo metu atokvėpis. Nors mieste gyvena vos trys su puse tūkstančio gyventojų, tačiau vasaromis čia atvyksta turistų iki šimto tūkstančių. Pataikėte į ramybę.

Tikiuosi, kad kitąkart čia atvyksite kaip šalies čempionai“, – su šypsena veide kalbėjo Gardos miesto galva, kuris netrukus išklausė ir trakiškių pagyrų už puikias gyvenimo sąlygas.

„Iš tikro čia turėjome viską – nuo viešbučio, maisto, aikštyno iki galimybės stebėti „Seria A“ rungtynes tarp Veronos „Chievo“ ir Turino „Juventus“, – kalbėjo „Trakų“ sporto direktorius Virmantas Lemežis.

Prieš stovyklos pradžią trakiškiai planavo sužaisti trejas rungtynes, tačiau paskutinę akimirką viena dvikova atkrito.

„Jeigu reiktų pildyti sąrašą pliusų ir minusų, tai lape būtų vien pliusai. Išskyrus tai, kad netekome vieno varžovo, su kuriuo buvo suplanuotos rungtynės. Dabartinėje pasiruošimo sezonui fazėje, trečiojo Italijos diviziono klubai mums pats tas. Beje, nedaug trūko, kad dėl stipraus lietaus būtumėm nežaidę ir su „Mantova“. Baimės buvo“, – pasakojo V.Lemežis.

„Trakai“ sezoną pradės supertaurės rungtynėmis su Vilniaus „Žalgiriu“. Jos įvyks vasario 28 dieną 15.30 val. sostinės „Sportimos“ manieže.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)