„Nėra nei daug džiaugsmo, nei daug liūdesio. Neskirstome varžovų į silpnus ar stiprius, nes Europos lygoje visai kito rango rungtynės. Norėdami laimėti privalėsime žaisti visu šimtu procentų ir save atiduoti kiekviename aikštės centimetre.

Aišku, kad laukia svarbiausias sezono etapas, kuriame pasistengsime nenuleisti praėjusiais metais pakeltos kartelės. O kaip pasiseks, pamatysime jau labai greitai“, – iš Šveicarijos „Trakų“ oficialiai svetainė sakė klubo sporto direktorius Virmantas Lemežis.

Įvertindama regioninį principą, UEFA „Trakų“ potencialiais varžovais paskyrė Minsko „Dinamo“ (Baltarusija), „Brondby“ (Danija), „Shamrock Rovers“ (Airija), „Aberdeen“ (Škotija) ir „Nomme Kalju“ ekipas, kuri ir atiteko „riteriams“.

Pirmos rungtynės bus žaidžiamos birželio 30-ą dieną Taline, o atsakomos – po savaitės Vilniuje.

Klaipėdos „Atlantui“ burtai lėmė Suomijos čempionato prizininkus Helsinkio HJK. Klaipėdiečiai taip pat galėjo susidurti su „Goteborg“ (Švedija), „Reykjavik“ (Islandija), „St.Patricks“ (Airija) ir Talino „Levadia“ klubais.

Marijampolės „Sūduvos“ laukia pažintis su „Midjylland“ (Danija) ekipa. Šiame burtų krepšelyje dar buvo „Stabek“ (Norvegija), „Hearts“ (Škotija), „Linfield“ (Šiaurės Airija) ir „Ventspils“ (Latvija).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)