A. Sabonis nugalėtojams, kuriems tai buvo trečioji pergalė per ketverias pastarąsias rungtynes, per 26 žaidimo minutes pelnė 15 taškų (11 - rungtynių pabaigoje), po krepšiais atkovojo 4 kamuolius ir kartą rezultatyviai perdavė kamuolį partneriui. Jis prametė vienintelį tritaškį, pataikė 5 dvitaškius iš 8 ir 5 baudų metimus iš 6.

Sėkmingiausiai svečių, kurie varžovus įveikė penktose tarpusavio rungtynėse iš eilės, žaidė Rasheedas Wallace'as (Rašidas Volisas) - 29 taškai, 11 atkovotų kamuolių ir 2 blokuoti varžovų metimai. 13 tašku į aikštelės šeimininkų krepšį įmetė Damonas Stoudamire'as (Deimonas Studamajeris), po 10 - Bonzis Wellsas (Bonzis Velsas) ir Scottie Pippenas (Skotis Pipenas), 7 - Stacey Augmonas (Steisis Ogmonas).

Šeimininkų, kurie patyrė trečią nesėkmę iš eilės, gretose rezultatyviausiai rungtyniavo Antawnas Jamisonas (Antonas Džeimisonas, 30 tšk.), Marcas Jacksonas (Markas Džeksonas, 27 tšk.) ir Mookie Blaylockas (Mukis Bleilokas, 16 taškų).

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją