Mačas prasidėjo gana netikėtai – jau 9-ąją minutę kamuolį iš savųjų vartų teko traukti aikštės šeimininkams, kai kamuolį į tinklą pasiuntė Ernestas Mickevičius.

Praleistas įvartis suvalkiečius paveikė lyg šaltas dušas. Jau po trijų minučių rezultatą išlygino Povilas Leimonas, o nuolatinės atakos dar kartą vaisių davė baigiantis kėliniui, kai kamuolį į „Kauno Žalgirio“ vartus pasiuntė Ernestas Veliulis.

56 min. „Sūduvos“ pergalę įtvirtino po kampinio kamuolį į vartus nukreipęs legionierius iš Gabono Henri Ndongas.

Po 6 rungtynių „Sūduva“ savo sąskaitoje turi 12 taškų ir užima 2-ąją vietą. Pirmauja Vilniaus „Žalgiris“ (15 taškų). Penkerias rungtynes sužaidęs „Kauno Žalgiris“ su 1 tašku yra paskutinis, aštuntas. „Sūduva“ išlieka vienintelė komanda šio sezono A lygoje, dar nepatyrusi pralaimėjimo kartėlio.

Rezultatas

„Sūduva“ 3 – 1 „Kauno Žalgiris“

9' Ernestas Mickevičius [0-1]
12' Povilas Leimonas [1-1]
45' Ernestas Veliulis [2-1]
56' Henri Ndongas [3-1]

Kitose ketvirtadienio rungtynėse vakare Vilniuje „Trakai“ 1:0 (0:0) nugalėjo Utenos „Utenį“. Vienintelis mačo įvartis buvo įmuštas 80 min. – pasižymėjo Maksimas Maksimovas.

Po šios pergalės „Trakai“ su 9 taškais turnyro lentelėje yra ketvirti, o „Utenis“ su 5 taškais žengia 6-as. Uteniškiai yra sužaidę penkerias rungtynes.
Rezultatas

„Trakai“ 1 – 0 „Utenis“

80' Maksimas Maksimovas [1-0]
A lygos turnyro lentelė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)