Pirmas jų yra Lietuvos futbolo gerbėjams žinomas patyręs gynėjas Radanhafas Abu Bakras. Iš Trinidado ir Tobago kilęs futbolininkas prieš keletą metų yra rungtyniavęs Lietuvoje ir kartu su Pakruojo „Kruoja“ tapo Lietuvos vicečempionu. Karjerą gimtinėje pradėjęs 195 cm ūgio futbolininkas, vėliau pusę sezono praleido Velso ekipoje „Swansea City“, vėliau rungtyniavo Belgijoje ir Rusijoje.

Iš Rusijos gynėjas 2014 metais atvyko į Lietuvą ir po sėkmingo karjeros etapo „Kruojoje“ 30-metis gynėjas persikėlė rungtyniauti į antroje pagal pajėgumą Danijos lygoje rungtyniaujančią ekipą „Koge“. Praėjusį sezoną R. Abu Bakras praleido Estijoje Silamajės klube „Kalev“.

R. Abu Bakras yra kviečiamas į Trinidado ir Tobago nacionalinę rinktinę. Jis gindamas savo šalies spalvas yra sužaidęs 36-erias rungtynes ir pelnė du įvarčius.

Antras „Sūduvos“ naujokas yra 24-erių metų amžiaus gynėjas Henris Ndongas. Iš Gabono kilęs vidurio gynėjas futbolininko karjerą pradėjo gimtinėje ir žaidė savo gimtojo miesto Bitamo klube. 2012 metais gynėją pastebėjo ir sutartį pasiūlė antroje Prancūzijos lygoje rungtyniaujantis klubas „Auxerre“.

H. Ndongas „Auxerre“ marškinėlius vilkėjo iki praėjusio sezono pabaigos ir antroje pagal pajėgumą lygoje sužaidė 25-erias rungtynes.

Gynybos grandies viduryje žaidžiantis futbolininkas anksčiau žaidė Gabono jaunimo (iki 23-ejų metų) rinktinėje, o šiuo metu yra kviečiamas į nacionalinę šalies komandą. H. Ndongas joje yra sužaidęs 12 rungtynių.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)