Žinia apie šį apsisprendimą internete pasklido jau rungtynių metu, o po mačo strategas tai patvirtino spaudos konferencijoje. Jis paaiškino, kad sprendimą palikti klubą priėmė dar prieš susitikimą, tačiau komandos žaidėjai apie tai sužinojo tik po rungtynių.

„Prieš rungtynes kalbėjausi su klubo prezidentu ir savininku, o viską užbaigėme po susitikimo. Mes visi sutikome, kad situacija nėra gera ir norėjome surasti išeitį, kuri būtų geriausia klubui.

Man buvo garbė treniruoti šį klubą ir norėčiau padėkoti visiems žaidėjams su kuriais aš dirbau, Peteriui Limui ir fanams“, – spaudos konferencijoje atsisveikindamas su klubu kalbėjo Nuno.

Šiuo metu „Valencia“ su 19 taškų užima vos devintą vietą „La Liga“ pirmenybėse. Praėjusį sezoną šio stratego vadovaujama ekipa buvo ketvirta.

UEFA Čempionų lygoje Valensijos klubas H grupėje kovoja dėl antros vietos. Paskutiniame ture ispanams namuose būtina nugalėti „Lyon“ ir tikėtis, kad „Gent“ savo aikštėje neįveiks Sankt Peterburgo „Zenit“.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)