„Arsenal“ žaidėjai kamuolį kontroliavo net 72 proc. laiko, tačiau į varžovų vartų plotą pataikė vos 3 kartus. „Cristal Palace“ kamuolio kontrolė buvo vos 28 proc., tačiau aikštės šeimininkai į svečių vartų plotą pataikė 6 kartus.

A. Wengerui ir jo komandai gresia istorinis fiasko. Strategui vadovaujant komanda „Premier“ lygoje užimdavo mažiausiai 4 vietą. Protestai prieš A. Wengerą („Wenger out“)buvo matyti žiūrovų tribūnose ir „Selhurst Park“ stadione.

Pirmą kartą nuo 1995 metų klubas sezono pabaigose atsidurs žemiau nei principinis varžovas „Tottenham Hotspur“, kuris šiuo metu yra antras.

Androsas Townsendas (17 min.), Yohanas Cabaye (63 min.) ir Luka Milivojevičius (68 min., 11 m b.) pirmą kartą apskritai įveikė „Arsenal“ ekipą „Selhurst Park“ stadione.

Trenerio Samo Allardyce'o auklėtiniai prieš 9 dienas 2:1 nugalėjo ir lygos lyderį Londono „Chelsea“.

Apie patekimą į Čempionų lygą svajojantys Arsene'o Wengero auklėtiniai su 54 taškais lieka 6-oje turnyro lentelės vietoje, o „Crystal Palace“ su 34 taškais užima 16-ą vietą ir yra toliau nuo į žemesnę lygą krentančių ekipų.

Rungtynės:

„Crystal Palace“ 3 – 0 Londono „Arsenal“
17' [1 – 0] Androsas Townsendas
63' [2 – 0] Yohanas Cabaye
68' [3 – 0] Luka Milivojevičius (11 m baudinys)

Ispanijos „La Liga“ čempionato vienintelėse rungtynėse pirmadienį „Real Sociedad“ 3:1 (2:0) nugalėjo „Sporting Gijon“ komandą. Pastaroji patenka tarp trijų ekipų, kurios po šio sezono gali palikti aukščiausią ispanų futbolo lygą.

Rungtynės:

„Real Sociedad“ 3 – 1 „Gijon“
3' [1 – 0] Willianas Jose
27' [2 – 0] Juanmi
77' [3 – 0] Yuri Berchiche
87' [3 – 1] Burgui

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)