Anksčiau buvo skelbiama, kad kontrakto pasirašymas gali būti atidėtas dėl įvaizdžio ir reklamos prieštaravimų tarp Londono „Chelsea“ ir „Manchester United“ klubų.

Manoma, kad praėjusį trečiadienį (gegužės 25-ą d.) abi konfliktavusios pusės pasiekė susitarimą.

Gegužės 23-ią dieną „Manchester United“ oficialiai pranešė, kad atsistatydino buvęs ekipos treneris olandas Louis van Gaalas. Praėjusį sezoną „raudonieji velniai“ Anglijos čempionate užėmė tik penktą vietą, bet iškovojo Futbolo asociacijos (FA) taurę.

Anksčiau paaiškėjo, kad J. Mourinho sutarties su „Manchester United“ klubu suma – 75 mln. svarų (98,54 mln. eurų). Pagal kontraktą, dar 4 mln. svarų (5,26 mln. eurų) portugalas gaus už tai, kad nutraukė derybas su kitomis komandomis, siūliusiomis jam darbą. Pagal vieną sutarties punktų, J. Mourinho turėjo sulaukti L. van Gaalo atsistatydinimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)