Vienas iš pirmųjų „Hearts“ gretas paliksiančių žaidėjų turėtų tapti 22-ejų metų saugas Davidas Templetonas, už kurį Glazgo „Rangers“ ekipa siūlo 500 tūkst. svarų sterlingų.

Kiti brangiausi futbolininkai iš Ediburgo turėtų išsikelti sausio mėnesį, kai atsivers žaidėjų perėjimų langas, rašo leidinys „The Scottish Sun“. Tarp pagrindinių pretendentų išvykti minimas ir Lietuvos rinktinės gynėjas Marius Žaliūkas, taip pat - Ryanas Stevensonas, Ianas Blackas, Andrew Driveris, Johnas Suttonas.

Škotų spauda primena, kad „Hearts“ klube jau ilgiau nei savaitę vėluoja atlyginimai, o komandos atstovai tikina nežinantys, kada jie bus išmokėti.

Neaišku ir dėl trenerio Paulo Sergio ateities.

Situaciją klube akylai stebi Škotijos profesionalių žaidėjų asociacija.

Pats V. Romanovas trečiadienį išplatino viešą pranešimą, kuriame atvirai išreiškė savo nepasitenkinimą dabartiniu Škotijos futbolu.

„Mes išleidome daug pinigų, bet per šešerius metus futbolo neišvydome. Stebime, kaip futbolas degraduoja savo gimtinėje. Praktiškai neliko aukšto lygio škotų futbolininkų, šalies klubai nerungtyniauja Europos taurių turnyruose, rinktinė nepatenka į finalinius čempionatų etapus. Reitinge Škotija žengia kartu su Armėnija, Panama ir Burkina Fasu.

Įvairūs verslininkai bei didelės kompanijos atsuko tokiam futbolui nugarą ir paliko šį nacionalinį paveldą kautis dėl išlikimo patį. Žiniasklaida, federacija ir mokesčių rinkėjai žudo visus, kurie mėgina keisti situaciją bei rengia planus statyti stadionus. Ir niekam tai neįdomu. Todėl manau, kad nėra reikalo leisti milijonus bei stebėti tokį šou“, - teigė jis.

„Hearts“ komanda Škotijos čempionate šiuo metu žengia penktoje vietoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją