80 min. rezultatui esant 2:1 ir „Bešiktaš“ futbolininkams rezgant savo ataką į aikštę netikėtai įsiveržė vienas iš „Kasimpaša“ klubo fanų, kuris užpuolė ir pargriovė į baudos aikštelę įkirtusį varžovų saugą Manuelį Fernandesą.

Savo komandos draugo stoję ginti kiti „Bešiktaš“ žaidėjai iškart apspito chuliganą ir jį apspardė. Už tai raudonomis kortelėmis buvo nubausti Ramonas Motta ir Hugo Almeida.

Kol kas nepranešama, kokių sankcijų sulauks tvarkos ir saugumo stadione nesugebėjusi užtikrinti „Kasimpaša“. Be to, šis fano įsiveržimas ir agresija veikiausiai bus pripažinti kaip rasistinis išpuolis.

Beje, tai – ne vienintelis šiose rungtynėse užfiksuotas incidentas. Pirmajame kėlinyje kitą „Bešiktaš“ ataką nutraukė antrą kamuolį iš kažkur turėjęs šeimininkų gynėjas Ryanas Donkas, kuris paleido jį į varžovą, vos tik šis ruošėsi smūgiuoti į vartus.

„Kasimpaša“ su 30 taškų žengia antroje turnyro lentelės vietoje, tuo metu „Bešiktaš“ (26 tšk.) yra ketvirtas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)