Nemalonus incidentas įvyko pirmajame kėlinyje, jau 20 min. Kovodami dėl kamuolio du futbolininkai susidūrė galvomis, o kur kas smarkiau šioje situacijoje nukentėjo 25-erių R. Masonas.

Po G. Cahillo galvos smūgio jis liko gulėti ant vejos: prie žaidėjo greitai suskubę medikai iš karto konstatavo, kad trauma – tai ne eilinis sumušimas. Futbolininkas greitai buvo išneštas iš stadiono, nuvežtas į ligoninę „St. Mary's“ ligoninę ir skubiai operuotas.

According to The Mirror, Ryan Mason is fighting for his life after this collision. Let's hope he wins the fight and recovers. pic.twitter.com/tkjrNkl8FE— Juan Velazquez (@JuanDirection58) January 22, 2017

To prireikė, nes susidūrimo metu įskilo R. Masono kaukolė. „Hull City“ klubas skelbia, kad operacija atlikta sėkmingai, šiuo metu futbolininko būklė yra stabili.

Artimiausiu metu R. Masonas gulės intensyvios terapijos skyriuje, kada jis galės vėl pradėti sportuoti – nepranešama.

„Norėjau pasiekti kamuolį ir mūsų galvos susidūrė. Jam linkiu visko ko geriausio. Labai tikiuosi, kad jis kuo greičiau sugrįš į aikštelę. Visas „Chelsea“ klubas linki Ryanui sveikatos“, – situaciją komentavo susisielojęs traumos „kaltininkas“ G. Cahillas, pats nukentėjęs kur kas mažiau.

Incidentas sulaukė didelio atgarsio socialiniuose tinkluose.

Paramą futbolininkui ir jo šeimai žinutėmis siuntė Madrido „Real“ žvaigždė Garethas Bale'as, garsūs „Premier“ lygos futbolininkai, Anglijos futbolo federacija.

R. Masonas yra sužaidęs vienas rungtynes ir Anglijos nacionalinėje rinktinėje.

Pažymėtina, kad pirmą kartą kvietimo į rinktinę saugas sulaukė 2015-ųjų kovą prieš Anglijos futbolininkų rungtynes su Lietuva, tačiau tą sykį aikštėje nepasirodė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)