Meksike vykusios pirmosios taurės finalo rungtynės baigėsi lygiosiomis 1:1, o 31-erių A.P. Gignacas pelnė puikų pirmąjį įvartį „Tigres“ komandai. Prancūzas pirmojo kėlinio pabaigoje ataką užbaigė tiksliu smūgiu vartininkui tarp kojų.

Visgi antrasis kėlinys prancūzui buvo fatališkai nesėkmingas. 73 min., po iš pirmo žvilgsnio gana nestipraus susidūrimo su varžovu – paragvajiečiu Bruno Valdezu, puolėjas susmuko ant žolės ir prarado sąmonę.

Prie žaidėjo suskubo medikai, Europos vicečempionas iš stadiono buvo išgabentas specialiu automobiliu, jam sutvirtintas kaklas.

Ligoninėje atlikus tyrimus paaiškėjo, kad prancūzas dar 24 val. turės praleisti intensyvios terapijos skyriuje. Kokią kaklo traumą patyrė futbolininkas, meksikiečiai neįvardija, tačiau „Tigres“ treneris Ricardo Ferretti tikina turintis žinių, kad A. P. Gignacas ligoninėje neturėtų užsibūti.

Pats futbolininkas meksikiečių medikams teigė, kad neatsimena visiškai nieko, kas nutiko po susidūrimo su varžovu – sąmonę jis visiškai atgavo tik nugabentas į ligoninę. Manoma, kad sąmonės praradimui įtakos galėjo turėti ir retas oras „Club America“ stadione – jis pastatytas 2240 metrų aukštyje virš jūros lygio.

„Tigres“ komanda kreipėsi į turnyro organizatorius, kad šie išsamiai išanalizuotų epizodą ir nustatytų, ar B. Valdezas nesiekė specialiai traumuoti savo varžovo.

A. P. Gignacas Meksikos taurės varžybose jau yra pelnęs 6 įvarčius. Atsakomasis komandų mačas vyks gruodžio 25 d.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)