Itin dideli mokesčiai, kurie yra patvirtinti šių stadionų nuomos kainoraščiuose menkina galimybes kokybiškai vystyti futbolą Šiauliuose, o entuziastai priversti rungtyniauti aplinkinių miestų stadionuose arba prastos kokybės aikštėse.

Siekiant kuo skubiau atkreipti dėmesį į nepalankiai susiklosčiusią situaciją Šiaulių apskrities futbolo federacija (ŠAFF) kreipėsi į Šiaulių miesto savivaldybės merą, administracijos direktorių ir tarybos narius su prašymu sudaryti lengvatines sąlygas nuomojant minėtus stadionus, tokiu būdu prisidedant prie šiauliečių skatinimo užsiimti aktyvia fizine veikla bei įvairių turnyrų ir varžybų organizavimo.

Šis ŠAFF prašymas neliko nepastebėtas. Greitai į jį sureagavęs švietimo, kultūros ir sporto komitetas, vadovaujamas pirmininko Artūro Kulikausko, numatytame posėdyje pakvietė dalyvauti ŠAFF valdybos narius ir prezidentą Gintarą Radavičių bei pristatyti šio klausimą problematiką.

Susirinkimo metu buvo aptarta jog šis klausimas turi būti sprendžiamas nedelsiant ir jis bus įtrauktas į artimiausius Šiaulių miesto savivaldybės tarybos dienotvarkės planus.

Būtent taryba, atsižvelgdama į ŠAFF prašymą ir švietimo, kultūros ir sporto komiteto pritarimą priims galutinį sprendimą dėl stadionų nuomos kainų sumažinimo. Galutinis atsakymas turėtų paaiškėti artimiausiame tarybos posėdyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)