Antras finišavo ispanas Jose-Maria Servia (Chosė-Marija Servija) su "bagi", kuris bendroje įskaitoje iš trečiosios pozicijos pakilo į antrąją. Ispano laikas - 3 valandos 18 minučių ir 6 sekundės.

Trečias finišavo kitas Prancūzijos lenktynininkas Jeanas-Pierre'as Fontenay (Žanas-Pjeras Fontenė) su "Mitsubishi" (3:24:49), kuris yra trečias ir bendroje įskaitoje.

Automobilių klasėje Jeanas-Louisas Schlesseras (8:41:14) beveik 6 minutėmis lenkia Jose-Marią Servią (8:47:11) ir daugiau nei 12 minučių - Jeaną-Pierre'ą Fontenay (8:53:53).

Motociklų klasėje šeštojo etapo nugalėtoju tapo ispanas Joanas (Choanas) Roma su KTM - 3 valandos 13 minučių ir 39 sekundės. Antra-trečia vietomis šeštadienį pasidalijo lenktynių lyderis bendroje įskaitoje prancūzas Richardas Sainctas (Rišaras Senktas), varuojantis KTM, ir suomis Karis Tainenas (KTM) - 3:14:01.

Bendras lenktynių lyderio motociklų klasėje prancūzo R. Saincto laikas po šešių etapų - 8 valandos 19 minučių ir 44 sekundės. 5 minutes ir 26 sekundes jam pralaimi suomis Karis Tianenas, 5 minutes 37 sekundes - ispanas Joanas Roma.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją