Po pirmojo kėlinio jau buvo beveik aišku, kad "giallorossi" išsiveš tris taškus, bet "Palermo" dar bandė priešintis ir antrojo kėlinio pabaigoje po Giancarlo Gonzalezo įvarčio rezultatas tapo 3-2. Vis dėlto, vos po kelių akimirkų antrąkart tiksliai smūgiavęs Gervinho įtvirtino sostinės ekipos pergalę, kurios dėka ši pakilo į trečiąją vietą.

Tuo tarpu turnyrinės lentelės lyderio poziciją bent iki vakaro susigrąžino Milano "Inter". Tiesa, Roberto Mancini kariauna Genujoje prieš vietos "Sampdoria" išplėšė tik tašką.

Šeimininkai į priekį Luiso Murielio dėka išsiveržė sužaidus šešias minutes antrajame kėlinyje ir nepaisant to, kad kontroliavo kamuolį tik trečdalį viso rungtynių laiko, kovėsi iš paskutiniųjų. Kaip paaiškėjo vėliau, šių pastangų nepakako, nes 76-ąją minutę įvartį įmušė saugas Ivanas Perišičius.

Mačas baigėsi lygiosiomis 1-1.

Kiek vėliau į kovą stojo čempionų titulą ginantis Turino "Juventus" bei čempionato naujokas "Bologna". Nors šį sezoną blankiai pradėję Massimiliano Allegri auklėtiniai mačo pradžioje savo varžovus turėjo vytis, galiausiai viskas baigėsi gerai ir "bianconeri" pagaliau pavyko atsitiesti.

Vos antrąją pergalę "Juvei" iškovoti padėjo Alvaro Moratos, Paulo Dybalos bei Sami Khediros įvarčiai.

Bronzos medalininkas Romos "Lazio" savo ruožtu įveikė kitą šiemet "Serie A" duris naujai pravėrusią "Frosinone" komandą. Pagal kamuolio kontrolę dominavusiai sostinės ekipai oponentų gynybą pavyko pralaužti tik rungtynių pabaigoje, bet Balde Keitos ir Filipo Djordjevičiaus tikslūs smūgiai Stefano Pioli kariaunai leido iškovoti tris taškus. Pergalė kilstelėjo "Lazio" ant trečiojo turnyrinės lentelės laiptelio.

Vakarinėse rungtynėse "Milan" futbolininkai savoje tvirtovėje kiek netikėtai net 0-4 nusileido "Napoli" vienuolikei. Pirmąjį įvartį svečių gretose jau tryliktąją minutę pelnė Allanas. Po pertraukos dublį pridėjo Lorenzo Insigne, o galiausiai "rossoneri" sutriuškinimą vainikavo Rodrigo Ely smūgis į savus vartus.

Po šios pergalės "Napoli" pakilo į šeštąją vietą, o "Milan" nusirito į vienuoliktąją poziciją.

Tuo pat metu Florencijos "Fiorentina" tapo vienvaldžiu "Serie A" lyderiu. Pablo Sousa treniruojama ekipa rezultatu 3-0 užtikrintai įveikė Bergamo "Atalanta", kuri jau nuo šeštosios minutės žaidė dešimtyje.

"Violos" gretose pasižymėjo 11 metrų baudinį realizavęs Josipas Iličičius, o dar po vieną įvartį pridėjo Borja Valero bei Juanas Verdu.

Rezultatai:

“Empoli” 1 – 0 “Sassuolo

[1-0] 88’ Massimo Maccarone

90’ Piotr Zielinski (“Empoli”) pašalintas iš aikštės

“Palermo” 2 – 4 “Roma”

[0-1] 2’ Miralem Pjanič

[0-2] 14’ Alessandro Florenzi

[0-3] 28’ Gervinho

[1-3] 58’ Alberto Gilardino

[2-3] 90’ Giancarlo Gonzalez

[2-4] 90' Gervinho

“Sampdoria” 1 – 1 “Inter”

[1-0] 51’ Luis Muriel

[1-1] 76’ Ivan Perišič

“Udinese” 1 – 1 “Genoa”

[1-0] 47’ Antonio Di Natale

[1-1] 76’ Diego Perotti (iš 11 metrų baudinio)

“Juventus” 3 - 1 “Bologna”

[0-1] 6' Anthony Mounier

[1-1] 33' Alvaro Morata

[2-1] 53' Paulo Dybala (iš 11 metrų baudinio)

[3-1] 64' Sami Khedira

“Lazio” 2 - 0 “Frosinone”

[1-0] 80' Balde Diao Keita

[2-0] 90' Filip Djordjevič

“Milan” 0 - 4 “Napoli”

[0-1] 13' Allan

[0-2] 48' Lorenzo Insigne

[0-3] 68' Lorenzo Insigne

[0-4] 77' Rodrigo Ely (į savus vartus)

“Fiorentina” 3 - 0 “Atalanta”

6' Gabriel Paletta ("Atalanta") pašalintas iš aikštės

[1-0] 6' Josip Iličič (iš 11 metrų baudinio)

[2-0] 35' Borja Valero

[3-0] 90' Joan Verdu

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją