Praėjusią savaitę "Magic" laimėjo visas ketverias reguliariojo sezono rungtynes, o D. Armstrongas per mačą vidutiniškai pelnė po 23,8 taško, atliko po 7,8 rezultatyvaus perdavimo, po krepšiais atkovojo po 6,8 kamuolio ir ketveriose rungtynėse perėmė 6 kamuolius.

Orlando klubo krepšininkas tarp visų NBA lygos žaidėjų yra devintas pagal perimtus kamuolius (84) bei pataikytus tritaškius (84 iš 245) ir vienuoliktas pagal rezultatyvius perdavimus (306).

Be "Magic" gynėjo, į praėjusios savaitės NBA laureato titulą pretendavo du Bostono "Celtic" krepšininkai Paulas Pierce'as ir Antoine'as Walkeris, Samas Cassellas ir Milvokio "Bucks", Minesotos "Timberwolves" žaidėjas Kevinas Garnettas, geriausias sausio mėnesio NBA žaidėjas Allenas Iversonas iš Filadelfijos "76ers", San Antonijaus "Spurs" klubo puolėjas Timas Duncanas ir Jutos "Jazz" lyderis Karlas Malone'as.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją