Rungtynės prasidėjo dideliu tempu, o sužaidus 5 minutes įvartį pelnė svečių komanda – 0:1.

„Kaunas FC“ nepabūgo varžovų ir greitoje kontratakoje jų persvarą panaikino Gajus Turkovas – 1:1. Iš karto po teisėjo švilpuko „Kaunas FC“ užspaudė varžovus ir įmušė dar vieną įvartį, kurio autorius – Karolis Neverdauskas (2:1). Pirmasis kėlinys taip ir baigėsi.

Antro kėlinio pradžioje komandą į priekį vedė Vytautas Skarna, kuris pasižymėjo dviem tiksliais smūgiais. Po vieną įvartį pridėjo Linas Vaitkus ir Vitalijus Macijauskas. Gynybos linijoje puikų darbą atliko kapitonas Eimantas Meidus ir Ovidijus Girnius. Atakos smaigalyje puikiai žaidė Linas Vaitkus, kuris neleido snūduriuoti priešininkų komandos vartininkui.

„Puikios varžybos: visi buvo lyg suklijuoti, jautėsi vieningumas ir komandinis žaidimas. Puikiai gynėsi ir kontratakavo. Iš penkių susitikimų laimėjome keturis. Dar laukia devyni, kuriems reikia ruoštis individualiai“, – teigia Romas Poluškinas.

Lapkričio 9 d. „Kaunas FC“ susitiks su „London zappsport“ komanda.

Registruoti:

Eimantas Meidus (kapitonas)
Vytautas Škarna 2 įvarčiai
Karolis Neverdauskas 2 įvarčiai
Vitalijus Macijauskas 1 įvartis
Gajus Turkovas 1 įvartis
Ovidijus Girnius
Linas Vaitkus
Renatas Ivaškevičius (vartininkas)

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)