Tačiau 79-metis šveicaras per FIFA metinio suvažiavimo atidarymą pasakė, kad jo paties negalima kaltinti dėl pastarųjų įvykių, nes jis negalįs nuolat „stebėti“ kiekvieną pareigūną.

„Artimiausi mėnesiai nebus lengvi Tarptautinei futbolo federacijai. Esu įsitikinęs, kad bus daugiau blogų naujienų ir kad būtina pradėti pasitikėjimo atgaivinimą. Negalime leisti, kad futbolo ir FIFA reputacija būtų toliau maišoma su purvu. Visa tai turi liautis čia“, – sakė jis.

S. Blatteris dabartinius skandalus vadino „precedento neturinčiais“ ir sakė, kad kai kurių „asmenų veiksmai atnešė gėdos ir pažeminimų futbolui bei reikalauja veiksmų bei pokyčių iš mūsų visų“.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)